Site icon Alla Dessa Jävlar

Discord, Vörttuben och andra communities!

Annonser

Här samlar vi lite material från dels oss själva men även andra från Vörttuben samt våra vänner och samarbetspartners! Vi är ett bra gäng. (Det finns ingen tendens att ta hänsyn till) Det kan finnas spår av banter i texten.

Tardulv – The Ghost that wants the most är han kallad av absolut ingen men han är denna poddens host och heter Stefan egentligen.

Myrannosaurus – eller Myra Ölbäck Åhrmanz – streamar spel på onsdagar och på söndagar blir det mer åsikter om saker och ting. Skriver även i tidningarna Arbetet, Opulens och Syre bland annat. Hon är en expert på Chris Chan och hur man ligger på film.

PTV består av Kringlan och Otto och ibland några andra som har konstiga åsikter om saker. Din liberala garant gentemot dom andra Liberalerna som kanske inte är så liberala host host.

Varje fredag har dom en show som kallas Käbbel där *snabb googling* Myra Åhbeck Öhrman medverkar och bråkar med Kringlan som bara vill att Kina ska lyckas

Max Den Femte Karlsson är vår token adel (Kringlan har inte en siffra i sitt namn så vad vet han?) och han har halväckligt mysiga streams varje söndag där han pratar om allvarliga ämnen, memes och den senaste polisbilden (han skriver också i ETC om polisbilder)

(Twitch vägrar en embed här så ni får hans senaste polisbild och den blev jättepixlig men jag har inte tid)

Socialiseringskommitten består av, enligt dom själva;

”Vi är två vänner från Stockholm som gillar att snacka politik och en del annat över öl. Vi är inga aspirerande journalister så ta det vi säger med en nypa salt. Vi gör detta för att ha en anledning att dricka öl och för att utagera våra socialistiska böjelser.” – Bra för den som vill lära sig lokalpolitik med andra ord. Dom har ingen video men dom finns på PiratVision i några videos så det får duga med att han den ene av dom en gång sa Tjululu

Det kommer fler men min vilja att vara vaken tog slut och någon dag kanske sidans titel också stämmer med innehållet.

 

PSA: Om du befinner dig i en lokal med Aidin och Kringlan ensamma så blir det Zizek Wars och ingen kommer undan så tips på när det händer:

Exit mobile version